Intresserad av live shopping?

Det är inte bara en trendig grej utan något som garanterat kommer att växa och bli något riktigt stort. Kan live shopping vara det nya normala?

Allt fler runtom i internetvärlden har hakat på trenden med live shopping. Det handlar alltså om fenomenet där man kan följa med då någon shoppar på nätet från sin egen telefon. Var du än befinner dig. Vare sig du sitter och myser hemma i soffan med en kopp te eller på tunnelbanan på väg från jobbet så kan du hänga med på shoppingen oavsett!

Mångsidiga shoppingstunder

Du kanske vill se när din favoritinfluencer bläddrar igenom nya skor. Eller varför inte kolla på Akademibokhandelns sommarläsningstips tillsammans med en bokexpert? Möjligheterna är många och det vill du definitivt inte missa. Ta en titt på liveshopping för att ta del av den unika och fantastiska möjligheten att delta i shoppingevent som i andra fall skulle vara exklusiva tillfällen, om det inte vore för teknikens skull. Och vem vet, du kanske själv hittar något otroligt plagg eller en ny bästsäljarbok som du annars aldrig skulle ha hittat?

Prova något nytt

I och med det gångna året och dess restriktioner som begränsat vardagen så har vi varit tvungna att hitta nya metoder för att utöva våra hobbyer och uträtta ärenden. Här visar sig liveshopping vara ett utmärkt sätt att shoppa säkert. Prova och se!